Werk aan de winkel!

Rockx bouwprojectmanagement is in 2000 opgericht en gevestigd in IJsselstein (Ut).†Als professioneel projectbureau begeleiden wij uiteenlopende bouwprojecten, met name op het gebied van retail bouw.†Wij werken in opdracht van zowel individuele opdrachtgevers als internationaal georiŽnteerde bedrijven. In binnen- en buitenland.

VAN DE EERSTE TOT DE LAATSTE STEEN

Wilt u een winkel bouwen of verbouwen en hebt u een locatie op het oog? Dan bent u bij Rockx bouwprojectmanagement aan het juiste adres. Wij†coŲrdineren het hele bouwtraject, vanaf de eerste bouwkundige inspectie van een pand tot en met de eindoplevering. Wij werken volgens een uniek totaalconcept waarbij u -van de eerste tot de laatste steen- geen enkel omkijken meer hebt naar de bouw. Ook nemen wij u alle administratieve en financiŽle rompslomp uit handen. Natuurlijk houden we u tussentijds precies op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Door een slimme organisatie, een scherpe inkoop en een uitgebreid netwerk van contactpersonen en vakmensen, laat Rockx de†bouw van uw winkel vanaf 'het startschot' volledig gestroomlijnd verlopen.